Smit events op Twitter

Profiel

Henk Smit is een zeer gedreven adviseur en projectmanager met passie voor sport. Het beste uit zichzelf en anderen halen, gericht op het gezamenlijk behalen van resultaat. Dat is wat hem drijft.

Na zijn studie Vrijetijdwetenschappen (sportbeleid en -management) aan de Universiteit van Tilburg, bracht zijn passie voor sport hem in 2000 bij NOC*NSF. Daar heeft hij ruim 11 jaar zijn toegevoegde waarde bewezen als adviseur en projectmanager binnen de georganiseerde sport.

Door zijn jarenlange ervaring als adviseur is Smit als geen ander in staat om problemen bloot te leggen, knelpunten te analyseren en oplossingen te creëren. De kracht van Smit ligt daarbij ook in het vertalen van (strategische) oplossingen naar operatie.

Als projectmanager is Smit gewend om resultaatgericht te werken, verantwoordelijkheid te nemen en professioneel en goed samen te werken. Het afwegen van strategische belangen, draagvlak creëren, motiverend werken, de handen uit de mouwen en sturen op resultaten en verantwoordelijkheid is wat hem als projectmanager typeert.